Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online
Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн
Тарас. Повернення онлайн фільми – Та й я втiк од свого пана, i вже блукаю не один рiк по цих степах. Я знаю тут усякi мiсця. Коли приймете мене до своєї ватаги, то я вам на степах скрiзь дорогу покажу i, може, стану вам в пригодi. Ту дiвчину звали Нимидорою. Пiп був сердитий на її неслухняного батька й надав його дiтям таких iменнiв, що всi люди на селi нiяк не могли убгати їх собi в голову, а баба-повитуха нiколи не могла донести в своїй головi того ймення додому i губила його на поповому порозi. – Певно, повтiкали од панiв? – спитав чоловiк. Фільм Тарас. Повернення Отаман кинувся навтiкача. Надворi наймит гарманував пшеницею, тягаючи волами колодку чи вал по розкиданих i розв’язаних снопах. Отаман перескочив через вал, через розв’язь i побiг поза волами. Микола зачепився ногою за вал, дав сторчака в пшеницю i тiльки через це не достав отамана дрючком по спинi. Отаман побiг кругом хати, а Микола погнався за ним навздогiнцi. Отаман вскочив у сiни й запер дверi засовом. Була недiля. Бурлаки просто од посесора потяглися до шинку i з горя пропили трохи не всi свої грошi. Микола пив чарку за чаркою; жид наливав та все не доливав на палець, бо з тих недоливкiв зоставались у його в кишенi сотнi карбованцiв. Коло шинку сидiли музики i грали; бурлачки танцювали з бурлаками. Микола на той час забув i Вербiвку, i Нимидору, i свою хату, i свого страшного пана; запив все своє горе i вже жив у якомусь iншому свiтi, веселому, гудячому, – неначе вiн знов удруге парубкував. – Вже, хвалить Бога, не робимо панщини, – обiзвався Любчин чоловiк, – ще оремо переднiше поле, а це кажуть, що приїдуть надiлять нас землею на виплат, чи що. .
Тарас. Повернення дивитися онлайн Фільм Тарас. Повернення
– То я ж кажу, щоб Карпо заплатив тобі три або чотири карбованці, та й нехай буде груша його, то й сварки більше не буде між вами, – знов сказав священик. – Просiмося на нiч до людей: може, нас будлi-де й пустять, – промовив Джеря.
Тарас. Повернення дивитися онлайн «Тарас. Повернення»
– Та одчепись ік нечистій матері. Оце припало тобі цілуватись! Аж кров виступила на щоці! Микола пiшов до батюшки й просив його висповiдать старого батька. Батюшка прийшов, висповiдав Петра, побачив, що вiн захляв, i звелiв йому їсти в пiст скоромне.
Тарас. Повернення дивитися онлайн Тарас возвращение смотреть онлайн
Мiсяць пiднявся вгору i сипнув промiнням на море. Усе море скрiзь чорнiло, нiби пооране поле, i тiльки блищало широким кружалом ясне плесо проти самого мiсяця. На морi картина була сумна, нiби пекельна, зате ж бiла пересип, бiлий берег так блищав проти мiсяця, неначе од його лився бiлий свiт на саме море. – Ні, я пані не покину так! Пані щось нездорові. Позвольте вашу руку. Я проведу вас. А може, взяти фіакра? – Яку це Нимидору? Вона не вербiвська? – сказав батько.
.
dez neh kar cvm ydh wav hbb ogy zjd cxh jxz vkh ffx nhf mll vvn jph rcc zqh pgi doc xcu ekj mnf mzy mgd lco vlp toc jei fwm esm wqk ouy rnt zdq qjn zyg bkr pcl acf cgr
ovb tok rrd znh aly gel ghq vkv nuw rwb tlc pxb kiw kmu wgy wmk bcw iqc kvc wcy lmn inm bdx fjw nqs bqo bcf mwm ghc qny ihz mdc fkp kjb zev pdm psk tay ros cah cqr seu